ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές Παραγγελιών 

  • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε όλα ή ορισμένα από τα προϊόντα της παραγγελίας που παραλάβατε εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών. Το κόστος γίνεται με χρέωση του πελάτη και ανέρχεται στα 4€.*
  • Για λόγους υγιεινής, τα καλσόν, οι κάλτσες, οι σιλικόνες και οι μάσκες προστασίας δεν αλλάζονται εκτός αν είναι ελαττωματικά κατά την παραλαβή τους.
  • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος η αλλαγή γίνεται χωρίς καμία επιβάρυνση.

Διαδικασία αλλαγής προϊόντος

Σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους, σχεδίου, χρώματος σε  ρούχο, παπούτσι, αξεσουάρ, λόγω λάθος εκτίμησης του πελάτη, μας στέλνετε πίσω το εν λόγω εμπόρευμα και σας αποστέλλουμε το νέο.

 Επικοινωνείτε με το κατάστημά μας είτε τηλεφωνικά στo 2104949333 είτε με e-mail στο dancemarketonline@gmail.com.

 Ετοιμάζετε το δέμα σας και εσωκλείετε μέσα σε αυτό το συμπληρωμένο έντυπο επιστροφής και την απόδειξη.

 Καλείτε τηλεφωνικά τον ταχυμεταφορέα ACS Courier της περιοχής σας για να παραλάβει το δέμα από το χώρο σας ή πηγαίνετε το δέμα στο πλησιέστερο κατάστημα ACS και ζητήστε να αποσταλλεί με χρέωση παραλήπτη πίσω στην εταιρεία μας. Εάν επιλέξετε κάποια άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών πέραν των συνεργατών μας, η χρέωση επιβαρύνει εσάς.

Διεύθυνση Επιστροφής

Κατάστημα ΠΟΤΑΜΟΥ 22 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 18122 

 Η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις :

  • η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής*
  • το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και είναι στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη (πλήρη και χωρίς φθορές, με την συσκευασία που το συνοδεύει)
  • σε περίπτωση αγοράς καλσόν, καλτσών, εσωρούχων ή σιλικόνης δεν γίνονται δεκτές οι αλλαγές για λόγους υγιεινής
  • Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές

​​

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα των DANCEMARKET πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

ΠΡΟΣΟΧΗΌλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται αφόρετα, με συνημμένες όλες τις ετικέτες, στις συσκευασίες τους και σε άριστη κατάσταση. Κατά την προσπάθεια δοκιμής  βεβαιωθείτε ότι δεν έρχονται σε επαφή με κάτι που μπορεί να αφήσει κάποιο σημάδι ή μυρωδιά, για παράδειγμα αρώματα, αποσμητικά, κλπ. Δεν θα είμαστε σε θέση να δεχτούμε οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος στο οποίο θα υπάρχουν στοιχεία που δηλώνουν ότι αυτές οι οδηγίες δεν έχουν τηρηθεί.

 Στην περίοδο των προσφορών, ενημερώνουμε πως οι αλλαγές δεν γίνονται δεκτές καθότι πρόκειται για προϊόντα προσφοράς τα οποία υπάρχουν σε περιορισμένο stock.

*Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

top